Blog

A Remény Lovasa: Mami és az Immunovet Csodája

Immunovet
 A Remény Lovasa: Mami és az Immunovet Csodája

Örömmel osztjuk meg egy kedves vásárlónk történetét, amely ismét bebizonyítja, milyen csodálatos hatással lehet termékünk a szeretett állatok életére. Minden visszajelzés, amelyet kapunk, hatalmas értékkel bír számunkra, hiszen nemcsak erőt és inspirációt ad, hanem megerősít abban is, hogy a munkánk valóban segít. Kérjük, osszátok meg velünk a tapasztalataitokat, hogy minél több emberhez eljuthassanak ezek a szívhez szóló történetek.

Ezúttal Fényes Réka megható történetét szeretnénk bemutatni, aki hosszú évek óta él együtt lovaival, és az Immunovettel való találkozása teljesen megváltoztatta kancája életét. Fogadjátok szeretettel!

___________________________________________________________

Fényes Réka vagyok, lassan 50 éve élek lovak között. Sok mindent láttam, tapasztaltam ezen idő alatt. Az Immunovettel 2004-2005-ben találkoztam először.

Az akkor 16 éves kancám nem egyértelműen, de kólikás tüneteket mutatott. Az állatorvos mindent megtett, de átütő javulást nem értünk el a konzervatív kezeléssel. Nem volt nagyon rosszul, de jól sem. Lefogyott, nem evett, sokat feküdt. Végül a kórház mellett döntöttünk. Egy heti vizsgálódás után a diagnózis esetleges daganatos megbetegedés lett. Addigra csont és bőr lett Mami ló.

Hazahoztam, de nem nyugodtam bele, hogy csak heteink, talán hónapjaink vannak hátra együtt. Kutattam mindenhol, beszéltem a legjobb orvosokkal, aztán valaki – már nem emlékszem pontosan, hogy ki –, mondta, hogy hallott egy Immunovet nevű kiegészítő takarmányról. Hosszas telefonálgatással eljutottam a megfelelő személyhez.

Másnap már nálam volt az Immunovet, és emelt adagban elkezdtem adni Maminak. Először fecskendőből vízben oldva, mivel enni nem akart. Kb. a 3. nap reggelén szinte hihetetlen látvány fogadott! Eltűnt a széna, amit este betettem neki! Megette. Gondoltam, akkor próbáljuk meg etetőből enni az Immunovetet is. Befalta az egészet. Egy-két hét alatt újra kezdett erőre kapni, jöttek vissza a kilók és újra boldogan legelészett, reggel és este abrakba keverve habzsolta az Immunovetet.

Azt hiszem 2 hónap múlva meglátogatott minket a doktornő, aki beküldött a kórházba, és nem hitt a szemének! Mamika kikerekedve vidáman ment hozzá, hátha hozott valami finomat.

 

 

Ezeken a képeken Mami 25 éves. 28 évesen hagyott itt minket. Számtalan olyan reménytelennek tűnő eset volt a környezetemben, amikor kifejtette jótékony hatását az Immunovet.

Most az egyik minilovacskámnak rendeltem. Kullancs fertőzése van sajnos. A gyógyszer mellé azonnal adom neki.

Hálás köszönettel:

Fényes Réka

---------------------

Köszönjük Rékának, hogy megosztotta velünk ezt a megható történetet. Az ilyen visszajelzések adják a legnagyobb erőt és hitet a mindennapokban. Bízunk benne, hogy még sok hasonló történetet hallhatunk Tőletek is.

Üdvözlettel,
Az Immunovet Csapata

Az Immunovet Díjért küzdhettek a budapesti CSIO 6-7 éves fiatal lovak versenyszámának részvevői a Nemzeti Lovardában

20 országból több mint 200 díjugrató közel 350 lóval érkezett Budapestre a július 11. és 14. között megrendezett CSIO3*-W-NC EEF SF Nemzetközi Díjugrató Verseny és Világkupára.

Idén már Bábolnán, az idei versenyszezon harmadik nemzetközi díjugrató versenyén és Kecskeméten, az Airvent Lovas Club - Pataki Ménes pályáján megrendezett országos díjugrató versenyen mutattuk be az Immunovet EQ-t.

Áfonya egy igazi border collie, imád futkározni, cikázni a mezőn, viszont mindezt az elülső keresztszalagja bánta, elszakadt. Mázli a bajban, hogy Áfonya gazdája a mi állatorvos szakértőnk, Móritz Alma, így a legjobb kezekbe került. Alma megosztotta velünk Áfonya történetét:

Bár általában a kullancscsípéseknek tavasztól őszig van a főszezonja, télen sem tűnnek el a kullancsok, és egy-két melegebb nap után újra előmerészkednek. Az erdők mellett a vízpartoknál sem lehetünk biztonságban, a különböző tájakon különböző kullancs fajtákkal találkozhatunk, amik különféle betegségeket terjeszthetnek.

Az Immunovet EQ granulátum takarmányba keverhető, hozzáadott mesterséges anyagokat nem tartalmazó készítmény lovak számára.

A készítmény hozzájárul az állat jó immunbiológiai állapotának fenntartásához és segíti az idegrendszer kiegyensúlyozott működését.

Csökkenti a betegségek tüneteit, a stressz következményeit, az állat túlzott izzadását, ezáltal az izomláz mértékét.

Hosszútávon fényesebb szőrzetet, gyorsabb vedlést eredményez. Természetes úton segíti az emésztőrendszert, védi a bélbolyhokat és stabilizálja a bélflórát.