Cikkek, hírek, érdekességek

Immunovet-díj az Állatorvostudományi Egyetem hallgatóinak

Nekünk érték a tehetség - Immunovet-díj az Állatorvostudományi Egyetem hallgatóinak

 Az Immunovet termékek gyártójaként kiemelten fontosnak tartjuk a rátermett fiatalok segítését, a magyar kutatók, a hazai tudományos élet támogatását.

Az Állatorvostudományi Egyetemmel ápolt partnerkapcsolatunk részeként ajánlottuk fel a díjat az idei Tudományos Diákköri Konferencia pályázóinak.

Díjunkat két diák, Bagi Melinda V. évfolyamos és Hudák Levente VI. évfolyamos egyetemi hallgatók nyerték el és vették át az egyetem aulájában a 2018. november 21-i díjátadón.

Immunovet az Ürömi Állatotthonban is!

Az Ürömi Állatotthon négy, Budapest környéki településen lát el évek óta „ebrendészeti” feladatokat: Üröm, Pilisborosjenő, Solymár és Pilisszántó helyiségekben. 

A kutyaiskolával együtt üzemelő menhely a gazdátlan, kóbor és sorsára hagyott ebek ideiglenes, vagy állandó otthona. Jelenleg is telt házzal működnek, közel 50 kis lakóval. 

Feladatuk a kóbor, gazdátlan ebek szakszerű befogása, lakossági bejelentések kivizsgálása, indokolt esetben az állat érdekében kobzásra is sor kerülhet az említett településeken és ezeknek a kutyáknak az elhelyezése a menhelyen. 

Hivatalos Beszállítói lettünk a Rex Kutyaotthon Alapítványnak!

Az idén 26 éves Rex Kutyaotthon Alapítvány az egyik legrégebben működő állatvédő szervezet Magyarországon, amely mentőállomás és oktatóközpont is egyben.

Eddig több mint 10 ezer állatot adtak örökbe, és napi szinten több mint 250 elhagyott, sebesült, krízishelyzetben lévő állatnak nyújtanak segítséget.

Év közben számos jó hangulatú családi és -örökbefogadó nap, jótékonysági rendezvény gazdagítja az Óceánárok úti telephely mindennapjait, állatszigeti programjaikon több tízezren sajátíthatják el, hogyan válhatnak kedvenceik felelősségteljes gazdájává.

Belgajuhász-nagyhatalom lettünk!

Interjú Kivágó Arnolddal, hazánk 2016-os FMBB világbajnokával, a 2017-es és a 2018-as IPO* világbajnokságon kimagasló eredményeket elért versenyzővel.

Arnold és kutyája Lito vom Adlerauge az idei, szlovéniai FMBB Világbajnokságon bravúros fináléval a dobogó második fokáig jutott.

A kitűnő eredmény apropóján kerestük meg Őt és kérdeztük eddigi verseny tapasztalatairól, felkészüléseikről és jövőbeni terveikről.

Minden jog fenntartva! Copyright © Immunovet Kft.